fbpx
Новини світу

Google представить Android KitKat і Nexus 5 в жовтні

  Західні ЗМІ стверджують, що IT-гігант Google визначився з датою презентації нової версії мобільної операційної системи Android, яка, як відомо, отримає назву KitKat. Як повідомляється, відповідний захід буде проведено 14 жовтня. Крім нової версії Android, Google також покаже і свій новий флагманський смартфон – Nexus 5, виробництвом якого, якщо вірити чуткам, знову займалася компанія LG.

 Одна з головних особливостей нової версії Android полягає в тому, що її можна буде спокійно використовувати навіть на непродуктивних смартфонах. Крім того, з новим Android компанія має намір відійти від звичного блакитного кольору в оформленні.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 Втім, як багато хто вважає, оновлення KitKat не буде настільки істотним, як багато хто очікував. Спочатку передбачалося, що нова версія Android буде мати порядковий номер 5.0, але в Google обмежилися 4.4. Таким чином, більш вагомих нововведень від Android слід чекати лише після KitKat.

 Що ж стосується Nexus 5, то він вже встиг засвітитися на відео, з яким анонсували Android 4.4 KitKat. Однак Google поспішно видалила цей запис. Передбачається, що Nexus 5 буде повністю повторювати представлений раніше LG Optimus G2 . Відмінність полягатиме лише в дизайні.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Анонс Android KitKat (відео):

Читайте також: