fbpx
Футбол

«У важкі моменти Луческу – не джентльмен, він виходить за рамки», – Полтавець

Екс-півзахисник «Дніпра» та «Чорноморця» підвів підсумки 9-го туру УПЛ. Валентин Полтавець висловив упевненість, що «Металіст» вже на 85% – «осінній чемпіон».

Крім того, відзначає експерт, «Динамо» продовжує засмучувати в цьому чемпіонаті. Цього року продовжується «падіння» минулого сезону. На думку Полтавця, київським «Динамо» буде дуже проблематично зачепитися за 3-є місце в чемпіонаті. Зараз з гри «Металіст» – найсильніший в Україні, якщо дивитися на виступи харків’ян з серпня по вересень.

«Тому вчорашній результат у Харкові мене не здивував», – додав Полтавець.

Крім того, для експерта несподіванкою стала і поразка «Шахтаря». Наприклад, ще минулого сезону Мірча Луческу мав 2 рівноцінні склади, а тепер їх немає.

«Помітно, що донецький клуб ще не може знайти баланс, у захисті – безлад», – розповів експерт.

Швидше за все, додав Полтавець, «Металіст» є "осіннім чемпіоном" на 85%. Проте варто врахувати той факт, що головні конкуренти харківського клубу, – «Дніпро» і «Шахтар», починають ігри на 2 фронти, а «Металіст» зможе зосередитися на чемпіонаті.

«До цих пір харків’ян сприймали як другу команду, однак тепер всі клуби будуть налаштовуватися на ігри з Харковом зовсім по-іншому», – упевнений Полтавець.

Експерт прокоментував і вчинок Мірчі Луческу, який відмовився потиснути руку Олександру Севідову після закінчення матчу «Карпати» – «Шахтар».

На думку Полтавця, на таку поведінку тренера «Шахтаря» вплинули 3 матчі без перемог, ротація складу команди, а також тиск відповідальності за результат.

«Коли виникають важкі моменти, Мірча – не джентльмен, він виходить за рамки. У чому винен Олександр Севідов? Ні в чому! Для перемоги згодиться будь-який спосіб. "Шахтар" також часто затягує час, коли грає проти серйозних команд», – підсумував Полтавець.

За матеріалами: football24.ua

 

Читайте також: