fbpx
Футбол

Фанат «Зеніту» оштрафований за підпал чеченського прапора

 Петроградський районний суд Санкт-Петербурга зобов’язав фаната футбольного клубу «Зеніт» заплатити штраф в 1 тисячу рублів. Футбольний вболівальник поніс фінансове покарання за те, що під час матчу чемпіонату Росії з футболу між «Зенітом» і «Тереком» він підпалив прапор Чеченської Республіки.

За даними місцевих ЗМІ, 23-річний молодий чоловік був визнаний винним за статтею «дрібне хуліганство». Також у ЗМІ відзначають, що засудженого вболівальника пітерського «Зеніту» кличуть В’ячеслав, і він родом з Естонії. Після завершення засідання суду, засуджений залишив залу у супроводі правоохоронців.

Після чого його відвезли на службовому автомобілі. Зазначимо, що після спалення прапора поліцейські затримали двох молодих людей. Про долю другого в ЗМІ ніякої інформації немає.

Нагадаємо, що матч між «Зенітом» і грозненським «Тереком» відбувся в суботу, 14 вересня. Перемогу здобув пітерський клуб з рахунком 2:0. Всього правоохоронцями було затримано 12 уболівальників «Зеніту». Всіх затриманих звинуватили у дрібному хуліганстві, а також у появі в п’яному вигляді в громадських місцях.

"Зеніт" – "Терек" 2:0 (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: