fbpx
Футбол

Футболісти “Шахтаря” перед матчем Ліги чемпіонів побували на екскурсії

Сьогодні, 16 вересня, футболісти донецького «Шахтаря» вирішили прогулятися по Сан-Себастьяну разом зі своїм головним тренером. Нагадаємо, що завтра в цьому іспанському місті відбудеться перший матч групової стадії Ліги чемпіонів, в якому зіграє місцевий «Реал Сосьєдад» і український клуб. Як повідомляє прес-служба донецького клубу, делегація «Шахтаря» кілька годин провела в центрі іспанського міста.

Під час автобусної екскурсії футболісти «Шахтаря» дізналися багато чого цікавого. Наприклад те, що залізничний вокзал у Сан-Себастьяні був спроектований Ейфелем. Після того, як гравці побували на екскурсії, їм було надано вільний час, під час якого футболісти змогли ближче познайомитися з околицями Старого міста.

Нагадаємо, що перший тур групового раунду Ліги чемпіонів стартує завтра, 17 вересня. Україна на даному етапі представляє лише один клуб з України – «Шахтар». Вже завтра гравці донецької команди вийдуть на поле, де поміряються силами з іспанським «Реал Сосьєдадом». Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: