fbpx
Спорт

Путін доручив забезпечити продаж квитків на Олімпіаду-2014 у регіонах

Президент Росії Володимир Путін розпорядився забезпечити продаж квитків на Олімпійські ігри в Сочі у всіх регіонах РФ. "Потрібно зробити так, щоб квитки були доступні громадянам нашої країни, щоб люди могли подивитися, повболівати за нашу команду, відчути свято", – заявив глава держави на бліц-нараді з підготовки до Ігор-2014. Путін доручив Оргкомітету "подивитися, як організувати продаж квитків таким чином, щоб вони доходили до людей у ​​регіонах".

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У тому, що квитки на Олімпійські ігри будуть затребувані в російській глибинці, президент РФ не сумнівається. Якщо буде потрібно, влада надасть всю необхідну допомогу в організації продажу квитків на Олімпіаду-2014 не тільки у великих мегаполісах, а й у невеликих містах, пообіцяв глава держави.

Особливу увагу, зазначив глава Оргкомітету Олімпіади Дмитро Чернишенко, варто приділити продажу квитків на Паралімпійські ігри, тому що попит на них буде свідомо меншим, ніж на Олімпіаду. Чернишенко попросив керівників різних рівнів допомогти з розповсюдженням квитків на Паралімпіаду.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Порядок продажу квитків на Олімпіаду в Сочі (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: