fbpx
Право

У Києві з’явиться муніципальна міліція – Попов

 Голова столичної міської державної адміністрації Олександр Попов повідомив, що в планах у київського керівництва створення муніципальної міліції. Ця структура буде контролювати вивіз сміття, а також спостерігати за загальним благоустроєм Києва.

«Необхідно максимально активізувати роботу з організації муніципальної міліції, а також і відповідної нормативної та матеріально-технічної бази», – заявив голова КМДА Олександр Попов на нараді.

За словами Попова, частину коштів, які будуть отримані від адміністративних штрафів, дана інспекція буде направляти до бюджету міста. Ще частина буде спрямована на розвиток самої структури.

Найближчим часом Олександр Попов пообіцяв винести питання про створення муніципальної міліції на розгляд Київської міської ради. У планах у Попова розпочати організацію проекту вже з початку наступного року.

Відзначимо, що про створення муніципальної міліції було відомо ще в грудні 2012 року. Тоді Попов заявив, що все готово до створення структури. Проте структура так і не була створена.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: