fbpx
Шоу-бізнес

Данило Козловський зіграє роль Ераста Фандоріна

 У Росії мають намір екранізувати роман Бориса Акуніна «Декоратор». Головну роль в екранізації роману про Ераста Фандоріна зіграє зірка картини «ДухLess», популярний російський актор Данило Козловський .

Нагадуємо, що роман Бориса Акуніна «Декоратор» заснований на легенді про Джека – Різника. Дія роману відбувається в Москві в кінці 19 століття.

Данило Козловський про свого героя сказав так: «Мій герой – це талановитий сищик, раціональний, прогресивний. Але він стикається з тим самим раціональним, що може зруйнувати життя будь-якої людини, навіть Фандоріна. Цей вбивця б’є в дуже хворі місця. Він б’є в дуже особисте».

Режисером екранізації став Антон Борматов, який пообіцяв занурити глядача в Москву тієї епохи. У проекту вже є дистриб’ютор – компанія Universal, а зйомки фільму повинні початися навесні 2014 року. Обіцяють, що картина повинна бути готова до релізу в кінці 2014 року.

Нагадуємо, Данило Козловський – російський актор театру і кіно, на рахунку якого ролі в таких знаменитих картинах, як: «Ми з майбутнього», «П’ять наречених», «Распутін», «Духless», «Легенда № 17».

За матеріалами: kinopoisk

Читайте також: