fbpx
Кінотеатри

Люк Бессон міг зняти продовження «П’ятого елемента»

 Напередодні виходу свого нового фільму «Малавіта», французький режисер Люк Бессон згадав про один зі своїх культових проектів – фантастичну стрічку «П’ятий елемент», головні ролі в якій виконали Брюс Вілліс і Мілла Йовович.

За словами постановника, він був вельми засмучений тим, що зняв цю стрічку незадовго до появи нових спецефектів, оскільки, як він зазначив, це набагато спростило б його роботу над фільмом. Він пояснив, що коли знімав «П’ятий елемент», був лише синій екран, і було потрібно багато часу для того, щоб зробити хоча б один кадр, в той час як зараз все простіше.

«Ви лише кладете камеру на плече і знімаєте, а потім вже додаєте необхідні вам спецефекти», – підкреслив Люк Бессон.

При цьому режисер зізнався, що після цього пообіцяв собі, що одного разу повернеться до цього жанру і скористається новими технологіями, знімаючи фільм. Люк Бессон також допускає, що цей самий фільм міг би стати продовженням до «П’ятому елементу».

«Не виключено, що ці фільми були б пов’язані. Одне можу сказати точно, оточення і жанр залишилися б колишніми. Тому для мене вони будуть пов’язані, навіть якщо їх сюжети не матимуть нічого спільного між собою», – додав він.

Також Бессон повідомив, що вже приступив до зйомок свого нового фільму – «Люсі», головні ролі в якому виконають Скарлетт Йоханссон і Морган Фріман.

Його фільм «Малавіта» вийде на екрани 19 вересня.

Трейлер до фільму «Малавіта» (відео):

Читайте також: