fbpx
Політика

Уряд хоче приховати проект Держбюджету-2014 – Кличко

 Під час засідання Погоджувальної ради 16 вересня лідер парламентської фракції «УДАР» Віталій Кличко звинуватив уряд в спробі приховати проект Державного бюджету на 2014 рік. Про це повідомила прес-служба партії «УДАР».

 За його словами, проект бюджету був зареєстрований ще в суботу, 14 вересня, однак станом на ранок 16 вересня, до нього не додавалося ні одного супроводжуючого документа або пояснювальної записки. Як зазначив Віталій Кличко, цей факт, а також те, що головний фінансовий документ країни готувався в таємниці – демонструє неповагу уряду до парламенту і громадян.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Ми вимагаємо звіту від Азарова. Це – непрофесійна робота всього Кабміну», – заявив депутат.

 Також він повідомив, що перед парламентом стоїть завдання – виправити всі неточності в бюджеті, які влада знову цілеспрямовано закладає в нього.

 Віталій Кличко підняв і питання персонального голосування у парламенті, зажадавши, щоб спікер Володимир Рибак на засіданні 17 вересня поінформував про впровадження системи голосування, яка покладе кінець "кнопкодавству" .

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Ви ще в жовтні гарантували, що така система з’явиться», – нагадав Кличко Рибаку.

Читайте також: