fbpx
Політика

“Батьківщина” вимагає від Королевської не “мріяти”, а заплатити зарплати

 Члени партії «Батьківщина» вимагають від Міністерства соцполітики ліквідувати заборгованості з виплати заробітної плати. Про це повідомляє прес-служба політичної сили. Крім цього, «Батьківщина» вимагає відновити виплати соціальної допомоги тим, хто її потребує.

 Політична сила нагадує, що першим дорученням міністру соцполітики було саме доручення виплатити заборгованості по зарплаті. Проте за час роботи нового міністра, заборгованість по заробітній платі продовжує тільки зростати. В даний момент вона зросла ще на 92 мільйони гривень.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Також за інформацією партії, міністерство затримує соціальні виплати. Вчасно не виплачуються допомоги по тимчасовій непрацездатності, декретні гроші, лікарняні, а також не виплачуються допомоги по безробіттю.

 «Батьківщина» закликає голову Мінсоцполітики Наталію Королевську не "мріяти" і роздавати обіцянки, а зайнятися справою.

 «У Міністерстві зобов’язані зупинити зростання боргів. Наша позиція – Наталія Королевська повинна визнати свою неспроможність і подати у відставку», – упевнені в опозиції.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 

Читайте також: