fbpx
Кінотеатри

Тому Харді пророкують роль Бонда

 Як повідомляють західні ЗМІ, британський актор Том Харді, який зараз користується небувалим попитом в Голлівуді, розглядається студіями MGM і Sony як претендент на роль Джеймса Бонда. При цьому слід нагадати, що Деніел Крейг, який виконав роль Бонда в останніх трьох фільмах про британського спецагента, має контракт ще на 2 фільми, але, найімовірніше, не стане продовжувати угоди зі студіями.

Незважаючи на те, що фільми з Крейгом у ролі Бонда будуть виходити ще протягом наступних трьох -чотирьох років, студії все ж вирішили перестрахуватися і знайти актора, який замінить Крейга в майбутньому.

Наголошується, що Харді є головним претендентом на роль Бонда з усього списку.

ЗМІ пишуть, що Том Харді відмінно підійшов би на цю роль, оскільки є «хлопцем, на якого хочуть бути схожі чоловіки, і з яким хочуть бути жінки».

Примітно , що 36 -річний Харді раніше і сам зізнавався, що був би не проти зіграти Джеймса Бонда, особливо, якби проектом займався режисер Крістофер Нолан.

Наступний фільм про Джеймса Бонда повинен з’явитися на екранах в 2015 році. Останній фільм з Крейгом у ролі Бонда повинен стати 25- м в серії.

Читайте також: