fbpx
Політика

Олександр Єфремов сподівається на конструктивну роботу Верховної Ради на поточному тижні

На засіданні фракції нардепи від «Партії регіонів» розглянули всі пропозиції щодо порядку денного на поточний тиждень роботи Верховної Ради. За прогнозами регіонала Олександра Єфремова, цей тиждень обіцяє бути досить напруженим, оскільки парламентарі повинні будуть розглянути не тільки євроінтеграційні законопроекти, а й інші не менш важливі для суспільства ініціативи. Незважаючи на складнощі, Олександр Єфремов сподівається на конструктивну роботу Верховної Ради.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

У той же час, під час засідання погоджувальної ради Верховної Ради регіонал закликав колег ретельно вивчити одну з найважливіших ініціатив Кабінету міністрів – концепцію соціальної політики України на найближчі 10 років.

«Виписаний відповідний документ, він запропонований суспільству, науковій еліті, політикам для того, щоб ми обговорили його, внесли свої пропозиції. Щоб, коли ми вийдемо на прийняття концепції, відповідне її затвердження, були вивчені всі точки зору і всі проблемні питання, що існують у суспільстві», – підкреслив Олександр Єфремов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: