fbpx
Футбол

Тейшейра: “Сподіваюся Шахтар прокинеться в Іспанії”

 Гравець донецького «Шахтаря» бразилець Алекс Тейшейра впевнений, що його клубу під силу дати бій іспанському «Реалу Сосьєдаду» в майбутньому матчі Ліги Чемпіонів.

 «Особисто я вважаю, що кожен матч Ліги Чемпіонів є непростим. І це не залежить від того, граємо ми на виїзді чи в рідних стінах. Необхідно завжди і скрізь демонструвати хороший футбол, який звичний для донецького «Шахтаря». З одного боку, ми постійно граємо в цьому турнірі і нам відомо, якими складними бувають матчі в Лізі Чемпіонів. «Реал Сосьєдад» – дуже міцний клуб. Наше завдання – зіграти якомога краще і показати свою міць в оновленому складі», – заявив бразилець в інтерв’ю офіційному сайту "Шахтаря".

 «Окремо не буду нікого виділяти зі складу суперників. Ми подивилися декілька ігор «Сосьєдаду» і я можу сказати, що наш суперник сильний саме командою. Теж саме хочу сказати і про нас. Нам належить зіграти дуже уважно», – додав бразилець.

 Нагадаємо, що матч між «Реал Сосьєдадом» і донецьким «Шахтарем» відбудеться вже у вівторок, 17 вересня. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за Києвом.

 За матеріалами: ukrinform.com

Читайте також: