fbpx
Політика

Довгобуди в центрі столиці можуть повернути місту – Попов

 Голова Київської міської державної адміністрації на апаратній нараді в понеділок заявив, що недобудовані будівлі, розташовані в центральній частині столиці, будуть конфісковані на користь Києва.

 «Я прошу кожного з вас персонально. Необхідно, щоб ви разом з нашими службами зайнялися даним питанням в найкоротші терміни. Ми повернемо місту дані об’єкти, навіть якщо доведеться їх конфіскувати», – заявив Олександр Попов своєму заступникові Михайлу Кучуку.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Це питання піднімається мною вже далеко не вперше. У центрі міста стоять довгобуди, паркани, які на очах розвалюються. Однак ніхто нічого не робить. Ми не перший раз приходимо до спільної думки, що необхідно активізувати свою позицію у вирішенні даної проблеми. Паркани стоять по п’ять-шість років, утворюються сміттєзвалища, сміття – так не повинно бути», – підкреслив голова Київської міської державної адміністрації.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також Олександр Попов зазначив, що даним питанням готовий займатися особисто.

 «Потрібно змінювати закони – зробимо це. Я особисто готовий займатися цим питанням на рівні уряду», – додав Олександр Попов.

 За матеріалами: minfin.com.ua

Читайте також: