fbpx
Суспільство

«Київенерго» готове до початку опалювального сезону на 95%

«Київенерго» готове до опалювального сезону на 95 %. Електричні мережі і ТЕЦ також готові до старту нового опалювального сезону в столиці України. Про це в понеділок в ході апаратної наради КМДА розповів генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.

 «Київські ТЕЦ готові повністю до опалювального сезону 2013-2014 року. Запаси мазуту заповнені до нормативного рівня. Я думаю, що цей опалювальний сезон київські ТЕЦ пройдуть без будь-яких ексцесів», – підкреслив Фоменко.

 Зазначимо, що станом на 9 вересня 2013 на котельнях і ТЕЦ відремонтовано 586 агрегатних установок, а в ремонті знаходиться 34 агрегати. Крім того, до роботи в опалювальний період у Києві підготовлені 185 з 187-ми теплоджерел «Київенерго». У загальній складності, на ремонт опалювального обладнання витрачено 72,4 мільйона гривень, що становить близько 62% від запланованого обсягу.

Читайте також:  Рік тому поблизу Бахмута загинув 27-річний Дмитро Коцюбайло , знаний як “Да Вінчі”

 Олександр Фоменко повідомив також, що до опалювального сезону в Києві повністю готові і електричні мережі.

 «На сьогодні електричні мережі Києва повністю готові до опалювального сезону. Зараз ми закінчуємо ті інвестиційні проекти, які були розпочаті і реалізовані з початку 2013 року», – додав глава «Київенерго».

 Фоменко нагадав, що як і раніше залишається невирішеною проблема із зарахуванням безгосподарних інженерних мереж у комунальну власність столиці, а також питання користування та володіння «Київенерго».

Читайте також:  Плагіат культури в Росії: самовар, кокошник, вушанка, балалайка, горілка, валянки, гармошка (ВІДЕО)

 Сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов запевнив, що в Києві опалювальний сезон почнеться не пізніше 15 жовтня. За його словами, опалення підключається в тому випадку, якщо середньодобова температура протягом 3- х днів не вище 8 градусів тепла. Попов не виключив, що опалювальний сезон у столиці може початися і раніше 15 жовтня.

 За матеріалами: РБК – Україна, Інтерфакс – Україна

Читайте також: