fbpx
Футбол

Після матчу «Металіст» – «Динамо» міліція затримала 56 фанатів

Перед поєдинком грандів українського футболу, як раніше повідомлялося, відбулася грандіозна бійка між фанатами «Динамо» і «Металіста».

На сайті міста Харкова повідомляється, що близько 15 вересня 18:30 по вулиці Кірова виникла серйозна бійка між двома групами молоді.

Відзначається, що обидві групи молодих людей рухалися до стадіону ОСК «Металіст», не маючи при собі будь-якої символіки футбольних клубів. Надалі правоохоронцями було встановлено, що обидві молоді групи – це вболівальники команд «Динамо» і «Металіст». Відзначається, що сутичка між фанатами київського та харківського клубу була локалізована працівниками «Беркута» та патрульної служби. Додамо, що матеріальної шкоди під час масової бійки нанесено не було.

У Червонозаводський і Комінтернівський РВ МВС України було доставлено 56 фанатів. Відносно доставлених хуліганів правоохоронці склали 16 адміністративних протоколів.

Нагадаємо, що вчора в Харкові пройшов матч «Металіст» – «Динамо». Харківська команда розбила столичний гранд з рахунком 3:0.

Бійка фанатів «Металіста» і «Динамо»

За матеріалами: 057.ua, isport.ua

Читайте також: