fbpx
Політика

Посол ЄС бачіть перспективи України у Вільнюсі

Глава представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський зазначив, що в даний момент Україна вийшла на рівень, який відповідає вимогам Європейського Союзу і сприяє підписанню Угоди про асоціацію. Нагадаємо, що дана Угода має бути підписана 28-29 листопада у Вільнюсі.

«Залишилося десять тижнів до саміту у Вільнюсі. І я хочу відзначити, що в даний момент я більш оптимістично бачу перспективу Вільнюса», – заявив Томбінський. Посол вважає, що Верховна Рада з початку осені стала більш рішуча. На його думку, в парламенті почали приймати законопроекти, необхідні для підписання Вільнюської угоди. «Дуже важливо, щоб демократія працювала так, щоб до неї не було жодного зауваження», – підсумував політик.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Нагадаємо, що ще в липні Томбінський зазначив відставання України у виконанні поставлених перед нею зобов’язань, які необхідні для підписання Угоди. На думку Томбінського, те, що Верховна Рада почала підписувати євроінтеграційні законопроекти, є показником політичної волі.

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: