fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Пандурій» і «Дніпро» розсудять швейцарці

Головним арбітром дебютного матчу «Дніпра» у груповому турнірі Ліги Європи сезону 2013/14 проти «Пандурій» призначено швейцарця Сашу Кевера. Повідомляється, що асистентами Кеверіха на «Клуж-Арені» будуть Девіс Деттаманті і Раффаель Цедера, а додатковими асистентами – Паскаль Ерлахнер і Саша Амхоф. Четвертий арбітр – Шарль Хелблінг. Всі арбітри представляють Швейцарію.

Крім того, делегатом УЄФА на щоглі «Пандурій» – «Дніпро» працюватиме Велід Імамовіч (Боснія і Герцеговина), а суддівським спостерігачем – Маттео Трефолоні (Італія).

Нагадаємо, що в цей четвер "Дніпро" стартує груповий раунд Ліги Європи сезону 2013/2014 року. Раніше повідомлялося, що під питанням участь у найближчих матчах Руслана Ротаня. Однак, як повідомляють в «Дніпрі», Руслан Ротань вже провів перше тренування в загальній групі після травми. Також до обойми після пошкодження повернувся і Андрій Близниченко.

Не допоможуть «Дніпру» Сергій Політило, який отримав травму в матчі з «Таврією». За попередніми прогнозами Сергій Політило пропустить 10-12 днів. Відновлення продовжує і бразилець Джуліано.

За матеріалами: fcdnipro.ua

 

Читайте також: