fbpx
Право

Педофілам можуть заборонити в’їзд до Росії на 50 років

Депутат від "Єдиної Росії" Олександр Сидякін вніс на розгляд нижньої палати парламенту законопроект, що пропонує заборонити на 50 років в’їзд в РФ іноземцям, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за злочини проти статевої недоторканності дітей.

"Ідея проста: якщо стане відомо, що іноземець є педофілом, то йому закривається в’їзд в нашу країну на 50 років. При всій опрацьованості законодавчих заходів боротьби з внутрішньою педофілією необхідне введення загороджувальних заходів від зовнішніх загроз в’їзду в нашу країну осіб, що мають намір вчинити дії проти статевої недоторканності неповнолітніх", – пояснює в супровідному листі до законопроекту Сидякін.

Заборона, за словами депутата, повинна бути встановлена також і для засуджених за фото -, кіно- або відеозйомку дітей з метою виготовлення та розповсюдження порнографічних матеріалів. За словами Олександра Сидякіна, уповноважений з прав дитини Павло Астахов повністю підтримав його ініціативу, так як проблема дитячого секс -туризму в світі сьогодні досить актуальна.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: