fbpx
Шоу-бізнес

Майлі Сайрус порвала з Ліамом Хемсвортом

  20-річна Майлі Сайрус виявилася досить образливою дівчиною.

Після того, як Ліам Хемсфорт вирішив розлучитися з нею через її скандальний виступ на MTV Video Music Awards, вона демонстративно відписалась від нього в соціальній мережі Твіттер.

Як кажуть друзі Майлі Сайрус, вона дуже ображена на свого молодого чоловіка і вже кілька тижнів не розмовляє з ним, незважаючи на те, що вони живуть під одним дахом. До слова, Ліам Хемсворт продовжує активно стежити за тим, що пише дівчина в Твіттері.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що під час свого номера на MTV Video Music Awards Майлі Сайрус вела себе дуже вульгарно, імітувавши інтимний зв’язок із Робіном Тиком. Скандальний виступ Майлі Сайрус не надто став до вподоби критикам, дівчину негайно ж звинуватили в дешевій скандальності й несмаку. Ну а головний редактор популярного журналу «Vogue» Анна Вінтур відкликала обкладинку з Майлі Сайрус.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Починаючому акторові Ліаму Хемсворту, на думку його друзів, така скандальна слава його коханої буде тільки заважати і неабияк зіпсує його кар’єру. У силу цього Ліам прийняв рішення розірвати стосунки з Майлі, причому зробити цей він захотів спокійно, не влаштовуючи скандалів. Майлі  не оцінила його спокійного настрою.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: