fbpx
Інновації

Очистити воду? Легко!

  Організм людини на 75 % складається з води. І за якістю води варто стежити не менш ретельно, ніж за якістю їжі. Ні для кого не буде секретом, що вода, яку нам згодом доводиться вживати, змішується з усіма шкідливими організмами, з якими вступає в реакцію. Вода – немов губка, яка вбирає в себе все, з чим стикається. Відокремити всі шкідливі відходи від води часто звичайною фільтрацією просто неможливо. Велика частина питної води у великих містах подається або з резервуарів, куди надходить з річок , або з великих озер, які виступають в якості природних сховищ дощової води.

Завдяки тому, що ця вода протікає по піщаному дну, плаваючі нечистоти видаляються. Потім вода піддається хлоруванню, щоб убити мікроорганізми, які присутні в ній і можуть стати причиною безлічі хвороб, таких як жовтяниця, черевний тиф, гастроентерит тощо.

Для того щоб позбавити користувача  проблеми неякісної води був створений «Активатор води Діас».

На даний момент розроблено та введено в експлуатацію 3 види продуктів: «Активатор води Срібний», «Активатор води кремінний» і «Активатор води Срібно- кремінний».

Цілком розумно буде поставити запитання: чому були обрані саме ці матеріали для обробки води? Відповідь дуже проста!

Вся справа в тому, що срібло є найпотужнішим природним антисептиком. «Активатор води Срібний» допоможе зміцнити імунну систему, попереджає накопичення холестеринових бляшок і відкладення солей у суглобах. Зазначимо, що вода оброблена «Активатором для води Срібний» сприяє профілактиці простудних, жовчнокам’яних і кишкових захворювань, зупиняє процеси передчасного старіння, сприяє омолодженню і утворенню здорової шкіри.

Кремінь має болезаспокійливу, антисептичну і кровоспинну властивості. Вода, оброблена «активатором води Кремінний», впливає на процес росту і формування кісток, хрящову і сполучну тканини. Після вживання такої води Ви відчуєте себе бадьоро і готовими до нових пригод!

За допомогою «Активатора води Срібно-кремінний» Ви з легкістю зможете знезаразити воду під час пікніка, і зберігати молоко або сік завдяки даному активатору тепер набагато простіше, якщо у Вас не виявилося «під рукою » холодильника.

Унікальний «Активатор води Діас» був розроблений виключно для того, щоб Ви вживали тільки очищену і корисну воду, яка допоможе поліпшити і зберегти Ваше здоров’я на довгі роки.

На правах реклами.

Читайте також: