fbpx
Шоу-бізнес

Бейонсе ледь не постраждала під час свого концерту

  Шоу в Бразилії мало не обернулося для співачки Бейонсе серйозними неприємностями.

Шанувальники співачки – чемпіони зі спроб дотягнутися до тіла своєї улюблениці. Так, наприклад, під час її світового туру Mrs Carter Shaw шанувальники неодноразово намагалися пообніматися з Бейонсе не найбільш прийнятним способом, проте, мабуть найекстремальніший інцидент трапився в неділю в бразильському Сан -Паулу.

Під час виконання Бейонсе пісні Irreplaceable вона вирішила пройти по подіуму в зал, щоб ближче поспілкуватися з фанатами. У цей момент програми Бейонсе завжди вітається з глядачами за руку і обіймає шанувальників , яким неймовірно пощастило опинитися в першому ряду. Проте одному з глядачів цього здалося мало – він вискочив на край сцени, схопив Бейонсе і спробував стягнути її вниз. Бейонсе кричати або переривати виступ не стала, а просто повернулася на підмостки і продовжила виконувати композицію, запевнивши, що з нею все гаразд .

Нагадуємо, що під час даного туру з Бейонсе чого тільки не траплялося. Приміром, у Копенгагені один з фанатів відважив співачці ляпанець по сідницях, за що був видворений із зали.

Beyonce – pulled off stage – Sao Paulo (Відео):

  За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: