fbpx
Футбол

«Немає причин для відставки Блохіна», – гендиректор «Динамо»

 На думку генерального директора київського « Динамо» Резо Чохонелідзе, ситуація, що склалася в клубі, цілком всіх влаштовує.

 «Олег Блохін відмінний тренер і успішно справляється зі своєю роботою. А що стосується самої команди – то тут зібраний чудовий новий колектив», – заявив гендиректор столичного клубу.

 «У Олега Володимировича Блохіна контракт з клубом на чотири роки. Блохін достатньо успішний тренер. У нього відмінний новий колектив. Я вважаю, що в даний момент немає ніяких проблем. Мови про відставку тренера не йде», – підсумував Резо Чохонелідзе.

 Нагадаємо, що вчора, 15 вересня, київське «Динамо» програло вкрай принциповий матч харківському «Металісту». У Харкові підопічні Блохіна програли 3:0, що в черговий раз довело жахливу ігрову форму столичного клубу. В даний момент київський клуб посідає шосту сходинку турнірної таблиці.

 Не подобається все, що відбувається з улюбленим клубом і київським уболівальникам. На думку фанатів, Блохін повинен покинути пост головного тренера клубу. Проте президент клубу Ігор Суркіс став на бік наставника, заперечуючи можливу відставку.

Металіст – Динамо – 3:0. Обзор матчу (відео):

За матеріалами: tvi.ua

Читайте також: