fbpx
Шоу-бізнес

З’явилися подробиці весілля Дар’ї Мельникової

 Новина про те, що одна з «батькових дочок» Дарина Мельникова, яка зв’язала себе вузами шлюбу з 29-річним актором Артуром Смоляніновим, шокувала всіх.

 Самі молодята коментувати своє весілля не бажають. Однак про деякі подробиці їхнього особистого життя і одруження час від часу вдається дізнатися. Цього разу інформація з’явилася завдяки мамі 21- річної Дарини Наталії.

 Виявилося, що пишну церемонію наречені не стали влаштовувати, а подію відзначили дуже скромно. Мама Дар’ї Мельникової розповіла: «Я 15 років викладала лекції зі страхування за кордоном і брала Дашу з собою. Вона надивилася на європейців, які одружуються у чому попало. Ось і вони самі все організували так: без гостей і нарядів. Прийшли в ЗАГС в джинсах і піджаках. Наречений купив кільця і ​​вінки з польових квітів на голову».

 Також Наталія Мельникова розповіла і про те, що вінчатися молодята поки не бажають, так як хочуть перевірити свої почуття. Жінка зазначила, що розписалися вони через півроку після знайомства. «Артур для Даші – перший чоловік. Вона берегла себе для чоловіка, як я і бабуся. Я думаю, він це оцінив», – додала мама Дарини.

 Як каже Наталя, її дочка побачила в Артура справжнього чоловіка, який дуже схожий на її батька, який пішов з життя рік тому. Майбутній зять, як виявилося, перед тим, як взяти за дружину Дарину, попросив її руки у мами.

 Що ж до їхнього життя, то зараз молоді люди, а віднедавна чоловік і дружина, живуть окремо від батьків у найманій квартирі. Мама Дар’ї сказала: «Даші дуже подобається, що чоловік в їх сім’ї лідер. Хоча насправді, як захоче вона, так і буде. У мене навчилася. Я була невидимим капітаном корабля».

 За матеріалами: dni.ru

Читайте також: