fbpx
Політика

Партія регіонів хоче захистити Маркова – Єфремов

Керівник парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов заявив, що очолювана ним у Верховній Раді політична сила хоче встати на захист народного депутата Ігоря Маркова, якого напередодні Вищий адміністративний суд України позбавив депутатського мандату. У той же час регіонал вважає не зовсім нормальною ситуацію, коли парламентаріїв позбавляють мандатів після оголошення результатів виборів. Крім того, Олександр Єфремов упевнений, що позбавлення депутатських значків інших членів фракції «Партії регіонів» за рішеннями судів практично неможливе.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Малоймовірно, що інші члени фракції будуть позбавлені мандатів за рішенням судів», – заявив він в ході брифінгу у Верховній Раді за підсумками погоджувальної ради.

Нагадаємо, 12 вересня ВАСУ частково задовольнив позов Юрія Кармазіна, Степана Терзі та Сергія Сотникова щодо позбавлення мандата регіонала Ігоря Маркова. Як з’ясувалося в ході розслідування, результати голосування на одномандатному окрузі № 133 були фальсифіковані, що допомогло Маркову стати депутатом.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: