fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Награвшись в дитячий сад Ліберж Кпадону шукає справжню любов

Колишня учасниця скандального телепроекту «Дом- 2» Ліберж Кпадону, не зумівши побудувати любов за периметром, знову повернулася на телебудівництво. Дівчина на всі 100 % готова до нових романтичних відносин. За останні кілька років вона подорослішала і переглянула свої життєві позиції. Тепер Ліберж Кпадону шукає розумного, турботливого і люблячого її хлопця. Він обов’язково повинен бути на кілька років старший від неї.

«Моє серце абсолютно відкрите. Готова до нових стосунків. У першу чергу мені потрібен розумний хлопець, який буде старший за мене на кілька років. У дитячий садок я вже награлася», – написала героїня реаліті – шоу «Дом -2» у своєму блозі.

За словами темношкірої красуні, за периметром у неї було все чудово в кар’єрному плані, але у відносинах з чоловіками – цілковита діра. Ліберж Кпадону стверджує, як тільки на горизонті з’являється нова любов – кар’єрі приходить кінець. Вона повністю занурюється в нові відносини. І навпаки – як тільки з’являється багато роботи, тут же закінчується любов.

На телепроекті «Дом- 2» Ліберж Кпадону розраховує знайти рівновагу в кар’єрному плані і відносинах з хлопцями.

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: