fbpx
Політика

Глава ПА ОБСЄ зустрівся з Саакашвілі

Глава Парламентської Асамблеї ОБСЄ Ранко Крівокапіч, який прибув сьогодні, 16 вересня , до Грузії з триденним візитом, провів свою зустріч з президентом Михайлом Саакашвілі. За інформацією прес-центру адміністрації президента, сторони розглянули резолюції, які були прийняті Парламентською Асамблеєю ОБСЄ щодо Грузії.

Серед них  документи, які підтримують територіальну цілісність Грузії і визнають окупацію Російською Федерацією 20 % територій Грузії і необхідність повернення на батьківщину біженців. Сторонами також було розглянута остання резолюція, документ, який був прийнятий на саміті ПА ОБСЄ в Стамбулі, де відзначається, що в Грузії проводиться вибіркове правосуддя і колишній глава МВС і прем’єр – міністр країни переслідується з політичних міркувань чинним урядом.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Делегація Парламентської Асамблеї ОБСЄ прибула до Грузії з офіційним триденним візитом на чолі з президентом ПА ОБСЄ і спікером парламенту Чорногорії Ранко Крівокапічем, який вже провів зустрічі з головою грузинського парламенту Давидом Усупашвілі і депутатами парламенту Грузії. Завтра, 17 вересня, Ранко Кривокапіч планує зустріч з прем’єр- міністром Грузії Бідзіною Іванішвілі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: