fbpx
Політика

Володимир Рибак повернув Кабміну проект держбюджету-2014

 

Кабінет міністрів подав на розгляд Верховної Ради проект держбюджету на наступний рік. Проте пізніше, за словами спікера, уряд звернувся з листом повернути документ на доопрацювання.

«Сьогодні я повернув бюджет уряду. Вони звернулися з листом, тому що виникло багато питань додаткових. З одного боку, у нас є цілий ряд законів, які треба прийняти, щоб сформувати дохідну частину бюджету», – заявив Володимир Рибак у ході засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради в понеділок, 16 вересня.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У той же час спікер Верховної Ради Володимир Рибак сподівається, що нардепи знайдуть можливість домовитися між собою і прийняти державний бюджет на 2014 рік до кінця поточного року. Він вважає, що в першу чергу новий бюджет необхідно розглядати з точки зору соціальної підтримки.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Ми повинні в першу чергу розглянути питання пенсійної реформи, що в результаті цього отримали люди, які сьогодні отримують мінімальну пенсію, на яку прожити неможливо, бюджетної сфери, соціальної підтримки сімей з дітьми, інвалідів тощо. Такі закони ми маємо, і зараз працюємо з урядом над цими питаннями», – заявив Володимир Рибак.

За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: