fbpx
Суспільство

Антон Батагов вперше за 17 років дасть сольний концерт у Москві

У рамках програми "Композитори та піаністи розповідають свої історії", присвяченої 140-річчю з дня народження і 70 -річчю з дня смерті Сергія Рахманінова вперше за 17 років дасть сольний концерт у Москві композитор і піаніст Антон Батагов – володар призу Міжнародного конкурсу Чайковського та премії «Степовий вовк» у номінації «Музика року». У виконанні Батагова шанувальники творчості великого композитора почують цикл "Вибрані листи Сергія Рахманінова" на сцені столичної консерваторії.

Читайте також:  Че Гевара - кат, який став героєм (ВІДЕО)

Антон Батагов вважає, що Сергій Рахманінов не вплинув ні на одного з композиторів кінця ХХ – початку XXI століття, «і все ж його незрима магічна присутність відчувається в музиці деяких авторів, як класиків, так і рок- виконавців». Рахманінов, за словами Батагова, був «антимодерністом» – він не скоював ніяких революцій в музиці, не випереджав час і не боявся виглядати старомодним. І, незважаючи на все це, він залишається одним з тих композиторів, якому поклоняються досі.

Читайте також:  У Карпатах чоловік впіймав двох гадюк (ВІДЕО)

Вхід на концерт Антона Батагова буде безкоштовним, ведучим музичного вечора стане піаніст, народний артист Росії Олексій Любимов.

Антон Батагов (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: