fbpx
Політика

Володимир Рибак: Період учнівства у Верховній Раді пройшов і почався період конструктивної роботи

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак вважає, що бійки, блокування, так як і період учнівства відходять в історію. Замість цього нардепи починають конструктивно працювати і приймати не тільки євроінтеграційні закони, а й документи, щодо соціальної підтримки населення України. За прогнозами спікера, наступного пленарного тижня парламентарії продовжать розгляд ініціатив, необхідних для підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, а також законопроектів, спрямованих на поліпшення життя громадян країни.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

У той же час головне завдання Володимира Рибака як спікера – об’єднати всі політичні сили у Верховній Раді і зробити так, щоб вони почули один одного.

«Як голова Верховної Ради я повинен все зробити, щоб опозиція чула владні фракції, а влада чула опозицію, а я – щоб давав рівні можливості для всіх депутатів. Для мене як голови Верховної Ради всі депутати однакові, бо їх вибрали наші люди. Я поважаю всіх виборців, які обрали політичні сили», – заявив Володимир Рибак.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: radiosvoboda.org

Читайте також: