fbpx
Суспільство

Виставка “Титанік” пройде в Києві

6 жовтня в Києві на НСК «Олімпійський» стартує всесвітньо відома виставка «Титанік». Відвідувачами цієї експозиції стали вже сотні тисяч глядачів у всьому світі, тепер мешканці та гості української столиці також зможуть побачити фрагменти легендарного корабля з віковою історією.

На виставці "Титанік" будуть представлені підняті з дна Атлантичного океану уламки корабля, справжні речі, що належали пасажирам і екіпажу «Титаніка». Бажаючі зможуть сфотографуватися на легендарних корабельних сходах, подивитися справжні фотографії, поринувши в атмосферу тих днів.

Читайте також:  Професор Салазар – диктатура інтелігентного мізантропа (ВІДЕО)

Організатор виставки «Титанік» – Марк Журавінський, який минулої зими привозив до Києва гучну експозицію "Таємниці тіла". За словами друга Журавінського – скрипаля Василя Попадюка – це буде «дуже зворушлива виставка, фахівці навіть температуру виставлятимуть».

Виставка «Титанік» займе площу до 2 000 квадратних метрів. Раніше планувалося, що експозиція буде розміщена в "Мистецькому Арсеналі", але пізніше було вирішено організувати виставку в НСК «Олімпійський».

Читайте також:  Піп московського патріархату закликав українців «помолитися за здоров’я та благополуччя» російських окупантів

Виставка "Титанік" (відео):

За матеріалами: vesti.ua, bigmir.net

Читайте також: