У Києві на годину зупинили «червону» лінію метро

Вранці в неділю, 15 вересня, на цілу годину призупинили рух потягів на ділянці Святошинсько-Броварської («червоної») лінії метрополітену в Києві.

Повідомляється, що рух метро на «червоній» лінії було зупинено о 9:16. Це зробили відразу ж після того, як на рейки на станції «Вокзальна» впала жінка.

Відзначимо, що на час призупинення всіх поїздів Святошинсько-Броварської лінії на вхід закривалися також станції «Університет», «Театральна», «Вокзальна» і «Політехнічний інститут».

У прес-службі київського метрополітену розповіли, для вилучення жінки з шляхів спеціально зняли напругу з контактної рейки. Крім того, до цього залучили аварійно-рятувальну бригаду.  Чи вціліла постраждала жінка , в управлінні метрополітену не повідомили.

На час зупинки «червоної» лінії було організовано круговий рух складів від станції «Академмістечко» до «Шулявської», а також від станції «Лісова» до «Хрещатика». По другому шляху ( напрямок руху від станції «Лісова » до «Академмістечка») організували двосторонній рух поїздів від станції «Театральна» до «Шулявської».

Related Post

Додамо , що о 10:15 рух усіх поїздів і робота всіх станцій на Святошинсько-Броварській лінії була повністю відновлена.

Обставини та причини даної пригоди наразі з’ясовуються.

Нагадаємо, це стало вже другим подібним інцидентом за останній тиждень. У четвер, 12 вересня, у київському метро пасажир впав на рейки на станції «Арсенальній». Тоді збій у роботі столичного метрополітену тривав лише 15 хвилин.

Раніше повідомлялося, що київська влада хоче перейняти досвід деяких іноземних держав у боротьбі з нещасними випадками в «підземках», встановивши на станціях спеціальні захисні загородження.

За матеріалами: metro.kiev.ua, zn.ua

Leave a Comment