fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Києві на годину зупинили «червону» лінію метро

Вранці в неділю, 15 вересня, на цілу годину призупинили рух потягів на ділянці Святошинсько-Броварської («червоної») лінії метрополітену в Києві.

Повідомляється, що рух метро на «червоній» лінії було зупинено о 9:16. Це зробили відразу ж після того, як на рейки на станції «Вокзальна» впала жінка.

Відзначимо, що на час призупинення всіх поїздів Святошинсько-Броварської лінії на вхід закривалися також станції «Університет», «Театральна», «Вокзальна» і «Політехнічний інститут».

У прес-службі київського метрополітену розповіли, для вилучення жінки з шляхів спеціально зняли напругу з контактної рейки. Крім того, до цього залучили аварійно-рятувальну бригаду.  Чи вціліла постраждала жінка , в управлінні метрополітену не повідомили.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

На час зупинки «червоної» лінії було організовано круговий рух складів від станції «Академмістечко» до «Шулявської», а також від станції «Лісова» до «Хрещатика». По другому шляху ( напрямок руху від станції «Лісова » до «Академмістечка») організували двосторонній рух поїздів від станції «Театральна» до «Шулявської».

Додамо , що о 10:15 рух усіх поїздів і робота всіх станцій на Святошинсько-Броварській лінії була повністю відновлена.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Обставини та причини даної пригоди наразі з’ясовуються.

Нагадаємо, це стало вже другим подібним інцидентом за останній тиждень. У четвер, 12 вересня, у київському метро пасажир впав на рейки на станції «Арсенальній». Тоді збій у роботі столичного метрополітену тривав лише 15 хвилин.

Раніше повідомлялося, що київська влада хоче перейняти досвід деяких іноземних держав у боротьбі з нещасними випадками в «підземках», встановивши на станціях спеціальні захисні загородження.

За матеріалами: metro.kiev.ua, zn.ua

Читайте також: