fbpx
Без категорії

Росія виграла чемпіонат Європи з волейболу

Вперше за 12 років збірна Росії з волейболу здобула перемогу на чемпіонаті Європи, обігравши господарок турніру, суперниць з Німеччини з рахунком 3:1.

Всього в головній європейській першості взяли участь шістнадцять команд: збірні Швейцарії, Німеччини, Бельгії, Болгарії, Нідерландів, Азербайджану, Хорватії, Іспанії, Франції, Білорусі, Чехії, Росії, Італії, Польщі, Туреччини та Сербії.

Варто відзначити, що головний тренер збірної Росії з волейболу Юрій Маричев знаходиться біля керма національної команди всього лише перший рік, і ніхто не очікував, що він настільки швидко доб’ється таких приголомшливих результатів. Складно було повірити в успіх російської збірної і після того, як у першому ж матчі турніру проти збірної Білорусі вибула єднальна національної команди Ганна Матієнко, що отримала перелом пальця. Плюс до всього, у турнірі не взяла участь через травму блокуюча Ірина Заряжко. Незважаючи на це, підопічні Маричева змогли мобілізуватися і знайти свою гру навіть без центральних гравців.

Кращою учасницею чемпіонату Європи- 2013 визнана Тетяна Кошелєва .

ЧЄ-2013. Росія-Німеччина (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: