fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва готова боротися за перемогу в шоу «Танці з зірками»

На телеканалі «Росія 1» відбувся прем’єрний показ нового сезону шоу «Танці з зірками». У ньому беруть участь такі знаменитості , як Стас Костюшкін, Альона Водонаєва, Ірина Шадріна, Віталій Гогунський, Ольга Прокоф’єва, Марія Смольнікова і багато інших. До складу журі увійшли: Олег Меньшиков, Олена Чайковська, Єгор Дружинін, Станіслав Попов та Микола Цискарідзе. Кожна пара намагалася на всю котушку викластися в танці, але комусь вдалося це краще, комусь – гірше.

За підсумками голосування, в перший же вечір шоу «Танці з зірками» покинула пара Віктор Набутів і Марія Смольнікова. А Альона Водонаєва і її партнер Євген Папунаішвілі зайняли почесне перше місце. Незважаючи на перемогу в першому поєдинку, судді порадили Альоні Водонаєвій більше тренуватися і викладатися в танці. До того ж на її обличчі видно втому, чого не повинні бачити глядачі. Альона Водонаєва пообіцяла наступного разу виправитися і тренуватися ще інтенсивніше. Адже головна її мета – перемога в шоу «Танці з зірками».

«Перше місце сьогодні ! Ось це старт ! Далі будемо ще більше старатися! Сьогодні ми були кращими, в першу чергу для нас самих! Але ви, моя підтримка і енергія, сьогодні всіх порвали! У мене шалено калатає серце! Я прямо відчуваю ваш заряд, ваш посил сили і заряду! Дякуємо ВАМ! Ви мої! Заради вас буду на 1000% викладатися ! Женя приєднується до моїх слів, дякує кожному з вас і передає вам величезний привіт! Спасибі журі! Я почула кожне слово, і буду працювати над усіма зауваженнями! Обіцяю! Спасибі!!», – прокоментувала свою перемогу Альона у своєму Instagram.

Виступ Альони Водонаєвої та Євгена Папунаішвілі (відео):

Читайте також: