fbpx
Футбол

Кріштіану Роналду: ще п’ять років у “Реалі”

 Керівництво мадридського «Реала » офіційно оголосило про продовження контракту з лідером команди португальцем Кріштіану Роналду. Нова угода гравця з клубом розрахована до 2018 року. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

За даними іспанських видань, португалець буде отримувати 17 мільйонів євро за сезон. Цей показник на один мільйон перевищує зарплату головної зірки «Барселони» Ліонеля Мессі.

Сьогодні, 15 вересня, відбудеться урочиста церемонія підписання контракту. За прямою трансляцією церемонії зможуть спостерігати вболівальники мадридського «Реала». Сама процедура пройде в королівській ложі стадіону «Сантьяго Бернабеу».

Відзначимо, що раніше в ЗМІ неодноразово з’являлася інформація про те, що Кріштіану Роналду може покинути мадридський клуб. З чуток, Роналду був незадоволений продажем Месута Озіла в лондонський «Арсенал». За словами Роналду, Озіл був кращим асистентом в його кар’єрі. Ще однією можливою причиною відмови у підписанні нового контракту називали перехід до складу «Реала» Гарета Бейла. Нагадаємо, що « Реал» придбав гравця збірної Уельсу за рекордні 100 мільйонів євро.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: