fbpx
Театр

Волковський фестиваль відкрився в Ярославлі

На  XIV Міжнародному Вовківському фестивалі в Ярославлі, що стартував сьогодні, будуть представлені 20 вистав кращих театрів Росії та зарубіжжя, зокрема МХТ і Театру -студії під керівництвом Олега Табакова.

Театральний огляд, майданчик для якого надав ярославський театр драми імені Ф. Волкова, триватиме до 26 вересня. «Знову глядачі зможуть зустрітися з кращими зразками сучасного театру. Організатори з’єднали у фестивальній афіші театральних "новаторів і консерваторів"», – йдеться в прес-релізі організаторів огляду.

Виставою-відкриттям Волковського фестивалю стане постановка Театру -студії під керівництвом Олега Табакова "Рік, коли я не народився". Цей спектакль, поставлений за п’єсою лауреата Державної премії СРСР Віктора Розова "Гніздо глухаря", є номінантом премії "Золота Маска- 2013".

Господарі фестивалю – колективи з Ярославля – представлять на Вовківському фестивалі три роботи, серед них пластична вистава "Орфей і Еврідіка". Також у рамках фестивалю дасть концерт народна артистка СРСР Олена Образцова.

Театр-студія під керівництвом Олега Табакова. "Рік, коли я не народився" (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: