fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Харківський пенсіонер розстріляв автомобілі

У Харкові літній чоловік відкрив стрілянину по автомобілях , після чого підірвав сам себе. Стало відомо, що 78 -річний житель міста Харкова піднявся на дах 9-поверхового будинку, після чого почав стріляти з саморобної зброї по автомобілях, які стояли внизу на стоянці. Потім харківський пенсіонер кинув вниз кілька вибухових пристроїв, які незабаром спрацювали.

Стало відомо, що після цього літній чоловік підірвав сам себе, і його тіло впало на автостоянку .

Як заявляють свідки події, відкривши вогонь, чоловік пошкодив сім автомобілів. Крім того, він двічі намагався покінчити з собою, але з першої спроби пенсіонеру це зробити не вдалося.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

За наявними даними, зараз тіло загиблого пенсіонера без видимих ​​ознак насильницької смерті було направлено в морг. Дана інформація була внесена до журналу єдиного обліку кримінальних правопорушень та інших подій, що готуються або вчинені. За цієї події правоохоронцями ведеться перевірка.

Варто відзначити, що спочатку зі слів очевидців вказувалося, що біля цього будинку нібито звучали вибухи.

Нагадаємо, що 5 вересня в Одесі також прогриміли постріли. Біля кафе -бару «Кетрін» на перехресті вулиць Троїцької та Катерининської, двоє чоловіків, отримали тілесні ушкодження у вигляді травматичних поранень різних частин тіла від невідомої особи. Відзначимо, що обидва постраждалих були раніше судимі. Невідомий відкрив по чоловіках  вогонь з пістолета травматичної дії. Обидва постраждалих були доставлені в медустанови, де їм надали допомогу. До міліції незабаром надійшли заяви з проханням про те, щоб не розглядати повідомлення щодо цієї пригоди, і претензій за фактом поранення з травматичного пістолета постраждалі ні до кого не мають.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: