fbpx
Політика

Влітку «Свобода» підготувала сотні молодих «бойовиків»

Протягом літніх місяців місцеві осередки «Свободи » провели близько 30 таборів на різних рівнях  – від археологічних до спортивно – «вишкільного».

Як повідомили представники ВО «Свобода», в літніх тренувальних таборах взяло участь кілька сотень молодих націоналістів, які прибули з усіх регіонів України.

«Громадська організація "Сокіл"  цього року вийшла на загальнодержавний рівень», – розповіли в «Свободі» про організатора цих таборів.

У партії зазначають, що суть цих таборів значно відрізняється від звичних для сучасного громадянина «туристичних» походів з властивим для такого «заходу» споживанням великої кількості алкоголю.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Мета таборів "Сокола" – виховати з пересічних українців, свідомість яких постраждала від окупації українського інформаційного простору, фізично і морально здорову людину, виховати націоналіста», – заявили в організації.

При цьому істотну увагу в таких таборах організатори приділяють всебічному фізичному розвитку української молоді.

«Особливий акцент робиться на наступних дисциплінах: різні види бойових мистецтв, альпінізм та спортивна стрілянина. Учасники табору навчаються надавати першу медичну допомогу, орієнтуванню, а також елементам виживання в гірських умовах. Всю теоретичну інформацію учасники закріплюють на практиці», – підкреслили в «Свободі».

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Крім того, українські націоналісти «приділяють увагу духовному і розумовому розвитку молоді». Зокрема, в таборах регулярно читали лекції з «нетабачниківської історії України», – про національно-визвольну боротьбу в ХХ столітті, а також з етнології і співу.

У «Свободі» запевнили, що й надалі мають намір проводити «все більше заходів такого плану, щоб молоде покоління українців зростало в національно – патріотичному дусі».

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: