fbpx
Шоу-бізнес

Фіналіст шоу «Х-фактор» одружився на своїй фанатці

50-річний учасник третього сезону шоу «Х -фактор» Яків Головко одружився. Обраницею харизматичного виконавця стала його фанатка із Сімферополя Марина. Розписалися закохані в центральному РАГСі Сімферополя, а відсвяткували цю радісну подію в Ялті. На торжестві були присутні тільки найближчі родичі та друзі пари . Розповіли молодята й про своє знайомство. Після смерті коханої дружини Яків Головко довгий час не міг дивитися на інших жінок. Але коли він отримав віртуальний лист від Марини, його серце здригнулося.

«Мене в житті ніщо і ніколи не може зупинити на шляху до своєї мети. Побачивши Яшу на сцені, я сказала своїй мамі: «От якби він у житті був такий розумний, як добрий . Хочу з ним познайомитися». І я написала йому «ВКонтакті» , що хочу познайомитися і почати спілкуватися. Тим більше Сімферополь та Ялта зовсім поруч. Він відразу мені відповів і в листі вказав номер свого телефону. Перша наш телефонна розмова тривала близько двох годин. З цього і почалася наша любов», – розповіла обраниця фіналіста шоу «Х -фактор 3».

Спочатку, зізнається дівчина, було трохи складно налагодити контакт з дочками Якова Головко. Дівчатка не могли усвідомити, що їхній тато починає нове життя з жінкою, ревнували його і не довіряли новій пасії. Але через деякий час доні звиклися з думкою, що у тата буде нова дружина, і прийняли Марину у свою сім’ю. Тепер вони спілкуються як рідні.

 

Яків Головко на шоу "Х-фактор" (відео):

За матеріалами: stb.ua

Читайте також: