fbpx
Театр

Філіна виписали з німецької лікарні

Лікарі університетської клініки в німецькому Ахені, де більше півроку лікувався художній керівник балетної трупи Большого театру Сергій Філін після нападу, виписують його з лікарні і як очікується, вже в суботу балетмейстер повернеться до Москви. 

"Лікарі прийняли рішення виписати пана Філіна з лікарні. Ми припускаємо, що вже завтра він зможе повернутися до Москви», – повідомив представник медустанови Матіас Брандштедтер.

Нагадаємо, в січні нинішнього року художньому керівникові балетної трупи Большого театру поряд з його будинком у Москві линули в обличчя кислотою, внаслідок чого він був госпіталізований з опіками обличчя третього ступеня і опіком очей. 

Слідство вважає головним підозрюваним соліста балету Павла Дмитриченка, якому і були пред’явлені звинувачення в організації нападу. Крім Дмитриченка звинувачення пред’явлені виконавцю злочину Юрію Заруцькому і водієві Андрію Ліпатову. Всі троє звинувачуються у заподіянні тяжкої шкоди здоров’ю за попередньою змовою і з сьомого березня перебувають під арештом.  

За матеріалами: РИА Новости 

Читайте також: