fbpx
Шоу-бізнес

Федору Добронравову вручили премію Леоніда Гайдая

Сьогодні, 14 вересня, на урочистому відкритті фестивалю кіно і театру "Амурська осінь" популярному акторові Федору Добронравову вручили премію імені режисера Леоніда Гайдая. Приз, який представляє собою мініатюрну копію пам’ятника режисерові, який встановлений на його батьківщині в Амурській області, акторові вручив Роберт Камінський – голова міста Вільного, де народився Гайдай.

"Мене тут так тепло приймають, варто приїхати знову", – сказав Федір Добронравов, отримуючи премію. Потім на сцені Амурської обласної філармонії лауреат зіграв у виставі «Виховання Ріти», де його партнеркою стала Ірина Медведєва.

Федору Добронравову 52 роки. Він співпрацює з Московським академічним театром Сатири, театрами «Квартет І» і «Сатирикон», знімається на телебаченні в гумористичній передачі «Шість кадрів», численних серіалах і художніх фільмах. Особливу популярність акторові принесли серіали «Свати» та «Таємниці палацових переворотів». Сини Федора Добронравова Віктор та Іван пішли стопами батька, а от дружина не має ніякого відношення до акторської професії – вона працює вихователем.

"Амурська осінь" Промо-ролик (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: