fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Двоє громадян України з отруйними речовинами затримані в московському метро

У рамках спецоперації з декриміналізації московського метрополітену поліцейські затримали двох громадян України, що перевозили отруйні речовини, повідомили в ефірі радіостанції «Ехо москви».

Вартові правопорядку обшукали двох чоловіків, що викликали у них підозру, і виявили дивні набори: ємності з отруйною речовиною, пристрій для розпилення і кілька протигазів. Громадян, які виявилися підданими України, доставили у відділення поліції, де затримані розповіли, що співпрацюють з фірмою, що займається знищенням побутових комах в столичних квартирах і офісах. Зараз поліцейські зайняті перевіркою цієї інформації , також їм належить встановити, чи на законній підставі громадяни України живуть і працюють на території Росії.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Про початок спецоперації з декриміналізації московського метрополітену було оголошено сьогодні, 14 вересня, прес-службою столичного ГУВС. Мета співробітників правоохоронних органів – припинення злочинів та правопорушень на всіх станціях підземки, а також на територіях, прилеглих до метро.

Москва. Декриміналізація метро (відео):

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: