fbpx
Театр

У Києві розпочався фестиваль ГОГОЛЬFESТ

 Вчора ввечері, 13 вересня, на території арт – кластеру «Видубичі» (місто Київ) розпочався щорічний полідисциплінарний Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST.

Офіційно шостий фестиваль сучасного мистецтва був відкритий театральною постановкою Владислава Троїцького «… Ні Бог, Ні Цар, ані Герой ..».

Шостий фестиваль ГОГОЛЬFEST знову дає унікальну можливість презентувати в Україні кращі зразки сучасного українського та світового мистецтва. ГОГОЛЬFEST дає унікальну можливість зрозуміти, що українське мистецтво не стоїть на одному місці, а весь час перебуває в русі – розвивається.

ГОГОЛЬFEST як і раніше об’єднав в собі відразу кілька напрямків: музику, танець, експериментальний театр, сценографію, живопис, дизайн, кіно та аудіовізуальні мистецтва. Це все дає можливість будь-якому відвідувачу знайти собі «заняття » за смаком.

Вся територія, на якому проходить фестиваль ГОГОЛЬFEST, перетворилася в незабутнє місце: кожна дрібниця, яку можна знайти на підлозі, стінах, стелях все це додає фестивалю незабутній вигляд.

Крім сьогоднішньої театральної постановки пройшло відкриття й камерної сцени академічної музики. Відкривати цю сцену випала честь проекту Duo nostri temporis. На відкритті сцени академічної музики відвідувачі могли насолодитися кожним звуком, що доноситься зі сцени.

На завершення хочеться сказати, що фестиваль ГОГОЛЬFEST настільки різноманітний і цікавий, що будь-якому відвідувачу просто може не вистачити часу насолодитися всім тим, що фестиваль дає можливість побачити.

Читайте також: