fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Львівський кастинг (випуск від 13.09.2013)

Українці – надзвичайно талановитий народ. Доказом тому став черговий, львівський кастинг популярного вітчизняного проекту «Танцюють всі! – 6». Сотні охочих мріяли підкорити сцену і суддівську четвірку – Влада Яму, Тетяну Денисову, Франциско Гомеса і Раду Поклітару – своїми танцювальними здібностями. Щоправда, вдавалося це далеко не кожному конкурсанту.

Спробувати щастя на проект «Танцюють всі! – 6» прийшли не тільки нові талановиті танцюристи, а й герої, що давно полюбилися. Наприклад, учасник іншого українського шоу «Україна має талант» Дмитро Політов мріяв ще раз відчути дух свободи на сцені, та й танцював він чудово. Прийшла на шоу і колишня його учасниця Юля: у п’ятому сезоні завдяки протекції Влада Ями вона потрапила в сотню кращих. Чи зможе на цей раз дівчина пройти далі – покажуть майбутні ефіри.

Були й розчарування на львівському кастингу шоу «Танцюють всі! – 6». Багато конкурсантів чомусь намагалися здивувати суддів своїм неординарним виглядом, одягаючи маски, безглузді наряди. Але це їм не допомогло. 

Кастинг шоу «Танцюють всі! – 6» у Львові довів, що в танці, хоча досвід має значення, але не є головною складовою успіху. Наприклад, дівчина, яка займається 13 років балетом, розчарувала всіх суддів своїм профанством. А Раду Поклітару взагалі порадив учасниці більше ніколи не займатися балетом. У той же час інша конкурсантка професійно танцями ніколи не займалася, оскільки виросла далеко від цивілізації поблизу Тундри. А коли переїхала в місто, негайно ж почала відкривати світ по-новому. Завдяки інтернету пізнала вона і принадність танцю. Дівчина настільки заворожила членів журі своєю харизмою, завзяттям працювати і вчитися, що вони беззастережно взяли її в сотню кращих.

Читайте також: