fbpx
Суспільство

У Києві почали святкувати «Октоберфест»

 Сьогодні, 13 вересня, на території стадіону «Спартак» офіційно був відкритий десятий, ювілейний, міжнародний фестиваль пива «Октоберфест». Для початку варто сказати, що організатором столичного фестивалю пива виступає мережа ресторанів «Любов і голод».

Що ж таке «Октоберфест»? «Октоберфест» – найпопулярніше народне гуляння в усьому світі, яке черпає свої коріння в Німеччині. «Октоберфест» – місце, де випивається величезна кількість пива, місце, де з’їдається велика кількість смажених курчат і сосисок. Якщо сказати простими словами, то «Октоберфест» – фестиваль, який переповнений щастям, веселощами і позитивом.

Читайте також:  В Чехії знайшли мертвою 14-річну українку

Вже в далекому 2003 році в Україні почали святкувати свій «Октоберфест». За десять років проведення фестивалю організатори продемонстрували, що фестиваль допомагає хоч на кілька днів відчути ту саму атмосферу, яка панує під час святкування фестивалю в Мюнхені.

Просто необхідно звернути Вашу увагу на те, що організатори намагаються максимально наблизитися до «оригінального» фестивалю, і саме тому все виконано в німецькому дусі: гарне пиво, яке спеціально кожен рік везеться з Німеччини, одяг офіціантів і барменів, музика, традиційні німецькі «пивні» закуски. Саме все вищеперелічене і багато іншого роблять цей фестиваль таким незабутній і особливим.

Читайте також:  Мобілізація від 25 років: до ТЦК почнуть викликати чоловіків

Ну а в кінці залишається сказати, що якщо Ви любите пиво і хочете добре провести час в компанії друзів, то Вам просто необхідно потрапити на фестиваль пива «Октоберфест» на цих вихідних!

Читайте також: