fbpx
Шоу-бізнес

«Хочу у ВІА ГРУ». Кастинг в Росії (випуск від 13.09.2013)

  У Росії відбувся кастинг в одну з найсексуальніших груп вітчизняного шоу -бізнесу, в групу ВІА Гра.

Минулого тижня пройшов кастинг в Україні, в ході якого Костянтин Меладзе за допомогою Ігоря Верника та Надії Мейхер вибрав 23 претендентки на місце в групі ВІА Гра, які пройшли у другий тур шоу «Хочу у ВІА Гру» .

Цього разу, на кастингу в Росії, Костянтину Меладзе допомагав Ігор Верник і прекрасна Альбіна Джанабаєва.

Сотні дівчат прийшли на російський кастинг, і, звичайно ж, не обійшлося без випадків, які змусили як посміятися, так і трохи поплакати .

Першою на сцену вийшла дівчина на ім’я Джанет Кердікошвілі – Міс Грузія 2011 року, яка вразила членів журі своєю ніжністю і красою, і зуміла пройти у другий тур шоу «Хочу у ВІА Гру».

Виходили на сцену різні дівчата, з різними історіями, які зуміли зачепити серце продюсера, а часом і здивувати його. Так, наприклад, на сцену шоу «Хочу у ВІА Гру» вийшла дівчина на ім’я Вілена Хайрнасова, яка влаштувала цілий шаманський обряд, закликаючи духів допомогти їй пройти в другий тур, що, варто відзначити, допомогло їй, і Костянтин Меладзе сказав їй заповітне «так».

Звичайно ж, не обходилося і без дівчат, які отримали від Костянтина Меладзе відмову, тому що вони явно не підходили на місце однієї з учасниць групи ВІА Гра. Так, наприклад, одна з претенденток влаштувала бійку прямо в залі очікувань, а на сцену її вивезли в інвалідному кріслі. Незважаючи на свою енергію і силу, вона не змогла вразити суддів і Костянтина Меладзе, отримавши відмову від продюсера шоу «Хочу у ВІА Гру» .

Також на кастинг в Росії прийшла дівчина, яка раніше працювала в групі «Блестящие». Юліанна Лукашева вийшла і своєю енергією буквально «захопила» зал. Навіть Ігор Верник сказав, що цієї конкурсантки дуже багато, проте Костянтин Меладзе чітко розуміє, якою він хоче бачити нову групу, тому дав Юліанні шанс потрапити в неї і пропустив у другий тур.

Однією з найяскравіших претенденток на місце у другому турі була 28- річна дівчина на ім’я Марія, яка вразила своєю зворушливою піснею і ніжним виглядом. Незважаючи на вік дівчини, Костянтин Меладзе дав красуні шанс, пропустивши її в другий тур.

Юліана Полуботка також зуміла вразити публіку, адже вона працювала медсестрою, стриптизеркою, більше того, вона є представницею нетрадиційної сексуальної орієнтації. Незважаючи на це, продюсер шоу «Хочу у ВІА Гру» цікавиться виключно талантом претенденток і їх зовнішніми даними, тому і ця дівчина пройшла у другий тур.

Останньою на сцену російського кастингу вийшла Юлія Єфременкова, що здивувала суддів і глядачів своїм російським народним костюмом. Вибір пісні також зупинився на народній. Костянтин Меладзе сказав і їй «так», пропустивши її в другий тур.

Ну що ж, дівчата з України та Росії вже спробували свої сили на шоу «Хочу в ВІА Гру», тепер черга за Білоруссю і Казахстаном.

Читайте також: