fbpx
Політика

Тимошенко привітала Януковича з «Днем політичного бабака»

Прес-служба партії «Батьківщина» оприлюднила лист засудженої екс-прем’єра Юлії Тимошенко до президента України Віктора Януковича. У своєму листі політик зазначила, що день, коли екс-«регіонала» Маркова позбавили мандата народного депутата України, став «Днем політичного бабака».

За її словами, все політичне суспільство України в останні тижні чекало цього дня, щоб дізнатися: витягне чи Янукович «непокірного депутата» Маркова з Верховної Ради чи ні.

«Вчора стало ясно: Янукович Маркова з парламенту витягнув. Грубо і вкрай антиконституційно. Тепер у нас є можливість зробити цілий ряд прогнозів», – сказано в листі Тимошенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

По-перше, стверджує Тимошенко, Віктор Янукович і європейські цінності – такі ж непоєднувані речі, як і дві несумісні групи крові. Екс-прем’єр впевнена в тому, що в Україні нічого не зміниться щодо європейських цінностей навіть після підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Вся справа в тому, що Віктор Янукович «продовжить будувати первіснообщинний лад, незважаючи на підписану Угоду».

По-друге, розповіла Тимошенко, Верховної Ради в Україні вже не було до 12 вересня, «а тепер її не буде ще більше».

По-третє, зазначає політик, всім членам команди «Партії регіонів» 12 вересня 2013 прищепили «смертельний вірус страху». Після цього всі вони будуть боятися свого лідера ще більше, ніж опозиціонерів. 

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

По-четверте, додала Тимошенко, Марков зробить життя «Партії регіонів» прозорим, чесним і зрозумілим для всього суспільства.

«Тепер вся їхня політична підлість і тіньова корупція не буде таємницею для України і всього світу. Ігор Марков – це початок кінця партії Віктора Януковича», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Наприкінці свого звернення екс-прем’єр привітала Віктора Януковича з «Днем політичного бабака».

За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: