fbpx
Право

Москва: Поліція влаштувала масові рейди в метро

Як повідомляють у прес-службі поліції Москви, сьогодні, 14 вересня, співробітниками поліції розпочато широкомасштабні оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на декриміналізацію московського метро.

«Особливу увагу в ході даних заходів буде приділено виявленню та припиненню правопорушень на всіх станціях московського метрополітену, а також на суміжних з ними територіях», – сказав представник прес-служби агентства.

За його словами, особливу увагу буде спрямовано на протидію нелегальній міграції, всяких проявів етно-злочинності, виявлення та припинення фактів виробництва та продажу підроблених документів, вилучення з незаконного обігу наркотиків, зброї та боєприпасів.

Нагадаємо, що темі нелегальних мігрантів активний початок було покладено після інциденту, що стався на Матвіївській ринку наприкінці липня поточного року, де було виявлено та затримано більше тисячі незаконних мігрантів в’єтнамців, які були переведені в наметове містечко до з’ясування їх осіб. Після цього поліція почала проводити масштабні рейди на московських ринках. Затриманих перевіряють на причетність до адміністративних правопорушень та злочинів.

Путін розкритикував дії працівників МВС під час інциденту на Матвіївському ринку (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: