fbpx
Шоу-бізнес

Олена Водонаєва розбила попою ніс партнеру з танців

Останні кілька тижнів екс-зірка реаліті-шоу «Дом-2», відома телеведуча Олена Водонаєва зовсім забула про роботу, оскільки всі думки її зайняті тільки одним – підготовкою до проекту «Танці з зірками». Зі своїм партнером Євгеном Папунаішвілі Олена Водонаєва весь час проводить у танцювальному залі, репетирують вони до знемоги. А в останні дні перед першим ефіром шоу «Танці з зірками» Олена Водонаєва настільки намагалася викластися, що не помітила, як травмувала свого партнера.

«Я сьогодні на репетиції (Увага! брешу!) попою розбила Жені ніс під час танцювального елемента», – повідомила телеведуча у своєму Instagram.

Але і Євген Папунаішвілі у боргу не залишився. За словами Олени Водонаєвої, він «нагородив» її конкретною подряпиною на лобі. Але це все дрібниці, вважає телеведуча. Адже головне – участь в шоу «Танці з зірками» і перемога в ньому.

«Сподіваюся, залишимося живими до кінця проекту», – написала Олена Водонаєва і попросила шанувальників морально підтримувати її та Євгена Папунаішвілі під час виступів.

Читайте також: